Om

                    Carolin Rutberg                                       Mina tidigare hästar

Carolin Rutberg, född 1978 och har ridit sedan jag var 7 år. Jag fick min första häst då jag var 14 år och har istortsett sedan dess haft egen häst. Jag har ridit på ridskola ända till jag fyllde 18 år efter det har jag ridit för olika tränare och numera tränar jag regelbundet för Per Duvfeldt. Jag har meriter från ponnytiden med flera placeringar i både dressyr och hoppning. Hur hamnade jag här då? Jag blev sjuk i maj 1998 men fick min diagnos MS först oktober 2003.

Jag vägrade då under 2 år se mig själv som sjuk och envisades med att åka ut och tävla och hamnade nästan alltid precis utanför placering. Efter en tävling där jag träffade en annan funktionshindrad tog jag mod till mig att åka och göra den obligatoriska klassifiseringen man måste göra för att se vilken grad av funktionshinder man har.

Fick en smärre chock när jag fick veta att jag klassats som grad 3 (grad 4 är minst funktionshindrade) jag gick ju och inbillade mig om att jag var för frisk. En ny värld öppnades då och jag fick använda mina hjälpmedel med hjälp av dispenser på "vanlig" tävling. Jag började helt plötsligt placera mig på tävlingarna och tävlandet blev åter igen roligt. Jag red upp för landslagstränaren i oktober 2006 och fick följa med en månad senare på min första internationella tävling i Danmark.

Å nu är vi där vi är!
Mina hästar

Miragé

Miragé är en valack född 2005 e. Florencio I Miragé är en mycket ärlig häst och lite av en arbetsmyra. Vi har väldigt lätt att kommunicera och han har lätt för att lära. Jag hoppas på många fina år ihop med Miragé både på tävlingsbanorna och hemma i vardagen.

 


    Weltini en valack född

   1995 såldes 2011 som

    läromästare.

   Waterman BS en valack

   född 2005 som efter en

   tids sjukdom fick gå till de

   evigt gröna  ängarna 2012.

Team Crut     Carolin Rutberg    Brunnsgatan 19, 149 41 Nynäshamn     +46 (0) 70-7780607     carolin@teamcrut.se